четвер, 14 лютого 2019 р.

З Днем святого Валентина!

14 лютого в Професійно-технічному училищі №16 м. Мала Виска традиційно відбулось святкування Дня всіх закоханих. Закохані пари мали змогу позмагатись за титул «Ідеальної пари училища», переможцями стали Ліана Мошак та Сергій Філімоненко. Вітаємо їх!
Окрім веселих конкурсів, глядачі насолоджувались музичними номерами від учнів училища, а саме у виконанні Рашевської Альони, Мошак Ліани, Скічко Анастасії, Антона Завади, дуета Владислава Кірнуса та Вікторії Романенко, Володимира Герасимовича Бровченка, а також були запрошені члени благодійної організації, котрі порадували гостей свята живою класичною музикою та авторськими піснями. Розсмішили глядачів сценка творчого колективу 29, 35, 17, 19 груп «Царівна жаба на новий лад». Незвичною гостею була переможниця «Битви екстрасенсів» Анастейша Стіл, котра прочитала думки учасників та гостей свята.
Свято пройшло цікаво, весело і на романтичній хвилі. Тож нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання, любов до матері і батька,  любов до рідної землі, любов одне до одного. Чекайте світлого чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею!


Немає коментарів:

Дописати коментар